Ny podcast på vej

Til marts bliver den digitale æter ramt af en ny og anderledes podcast om vin og andre fluidia, der løfter ånden.

Hvis du holder af et godt glas og et par gode historier, så glæd dig til marts 2020. Der går vores nye podcast om vin og andre ting, der bedst nydes af ordenlige glas, nemlig i luften. Ånden i glasset kommer serien til at hedde. I hver episode dykker vi ned i et nyt sted, et nyt område, en drue, en ny historie. Vi får masser af gæster i studiet: vinbønder, brygmestre, sommerliers, importører og passionerede nørder, der alle deler ud af deres viden og deres liv med vin, humle, spiritus og andre flydende former for åndelighed.

Det bliver ikke traditionel vinjournalistik med hjerter, points og tips om ugens bedste tilbud. Du får heller ikke slubrende vinsmagninger i øret med mærkelig snak om noter af lak, hindbær og spontangæret skovbund. Vi sigter derimod på at gå bag om etiketten og dykke ned i de skæve, de skøre og de forunderlige historier, passionen, håndværket og begejstringen, der skaber Ånden i Glasset. 

Leave a Reply