Hils på vores sponsor #Holmegaard

Vi er sgu lidt stolte af at præsentere vores sponsor, Holmegaard. For de laver ikke bare smukke glas. De har også mod og nysgerrighed. Ellers havde de næppe sagt ja, da vi spurgte om de kunne tænke sig at være med som sponsor og samarbejdspartner på vores nye podcast, før vi havde en eneste lytter eller havde lavet så meget som en enkelt udsendelse. Respekt til dem.

Samarbejdet med den kongelige hofleverandør betyder ikke bare, at vi har nogle ordentlige glas at drikke af og snakke henover i studiet. De støtter også produktion af podcasten og hjælper os også med at komme bredt ud til danskerne, så flest muligt kan få glæde af de historier og de fortællinger, vi kommer til at dele med vores lyttere.

Vi glæder os til samarbejdet og gi’r glasmagerne en high five for den tillid, de har vist os, ved at gå med ombord allerede, før vi havde lagt fra kaj.

Leave a Reply