Vive la révolution! Ny episode ude nu

Er kvinder mere ærlige end mænd, når de drikker vin? Hvordan holder man på et glas? Hvordan gør Dronning Margrethe? Og får danskerne alt for lidt ud af deres vin? Lyt med, når Ånden i Glasset møder franske Victor Monchamp, der vil starte en dansk vin-revolution fra sit atelier på Østerbro. Tune ind på https://apple.co/2J7ms7j.

Victor Monchamp, fransk vinpusher, DJ og revolutionær

Hvis du vil opleve Victors og hans vine live kan vi anbefale dig at trille forbi hans butik og atelier Paris 90, Classensgade 25, København Ø – se mere på Paris90.dk

Den vin, vi drikker i denne udgave af Ånden i Glasset, er en La Croix Hardie fra Thomas Batardiere i Loire. Det er en naturligt mousserende hvidvin; en såkalt pét-nat (kort for pétillant-naturel, som betyder naturlige bobler). Vinen er 100% biodynamisk Chenin Blanc. Vi aner ikke hvad den koster, men den er pengene værd. Køb den hos Victor.

OBS!!! Mousserende hvidvin skal normalt ikke drikkes af hvidvinsglas, som vi gjorde i studiet. Det smagte skønt, men vi skammer os lidt og opfordrer til, at du bruger et champagneglas. Et såkaldt flûte, som dette:

Find Holmegaards champagneglas her

Leave a Reply